Josette Gort Cieslik

Josette Gort Cieslik

Oprichter & CEO
Bedrijf:
Hanzita NL
Functie:
Oprichter & CEO
Ondernemer:
+30 jaar
Telefoon:
+31 6 381 758

Hanzita NL - Uitzendonderneming

Hanzita – Uitzendonderneming is al sinds 2006 actief. Ik ben deze gestart met de focus op de technische markt. Wij leveren voornamelijk Poolse werkkrachten met technische kwalificaties binnen metaalbewerking, bouw, scheepsbouw en electra. Mijn bestaande netwerken en uitgebreide kennis van de Poolse arbeidsmarkt maken het sourcen van de werkkrachten zowel in Nederland als in Polen efficient en effectief.

Professionele Skills

werving
85 %
selectie
90 %
workforce planning
80 %
workforce consulting
83 %
begeleiding werkkrachten in nederland
75 %

Werkervaring in Polen

Na het voltooien van Hoger Hotelonderwijs in Polen heb ik mijn eerste werkervaring eveneens binnen hotelwezen opgedaan. Eerst als Plaatsvervangend Manager van landelijke netwerk van sanatoria, hotels en medische instellingen en dan als Hoofdinspecteur van Hotelwezen.

Werkervaring in Nederland

Sinds mijn komst naar Nederland in 1985 heb ik diverse leidinggevende functies bekleed.  Onder anderen heb ik als Gevolmachtigde van een Nederlandse Voedingsverwerkend Bedrijf volledige productiefaciliteiten uit Nederland naar Polen verplaatst. Naderhand heb ik als Zelfstandige Importeur voedingsproducten op de Nederlandse markt geintroduceerd en ondermeer visproducten aan Laurus (Konmar, Super de Boer) geleverd.

Neem contact op

Je e-mailadres en persoonlijke gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld.