De eerste prijs voor Hanzita BV op VJO-09

Op de foto van links naar rechts zijn:

Josette Gort, Eigenaresse van Hanzita B.V. 
Hans Vervat,  Wethouder Verkeer & Vervoer en Economie Gemeente Rotterdam 
John Kimmel,  Voorzitter Wereld Trade Center Rotterdam 
Jan G. de Klerk,  Organisator – Directeur van VJO-09 

Op 23 en 24 september 2009 heeft in het World Trade Center Rotterdam de Vakbeurs Jonge Ondernemers plaatsgevonden. In de beurs hebben 115 exposanten/ondernemers deelgenomen die actief zijn tussen de 0 en 7 jaar. Hanzita B.V. heeft haar activiteiten op een mooie stand gepresenteerd. Deze aantrekkelijke stand heeft interesse gewekt bij veel bezoekers en de collega exposanten.

Tijdens de beurs VJO-09 heeft de carrousel pitch voor het presenteren van eigen onderneming plaats gevonden. Hanzita B.V. was een van 24 ondernemers uitgekozen voor de deelname aan deze pitch. Na een innemende en inspirerende presentatie heeft Josette Gort de eigenaresse van Hanzita B.V. de eerste prijs gewonen. De eerste prijs aan Josette Gort werd uitgereikt door de heer Hans Vervat de wethouder Vervoer & Verkeer Economie Gemeente Rotterdam. Na de prijsuitreiking heeft Hanzita B.V. veel warme reacties ontvangen en nieuwe contacten gelegd.

Geïnspireerd door de geslaagde deelname aan deze beurs en de ontvangen eerste prijs, zijn wij vol enthousiasme voor de nieuwe opdrachten en uitdagingen ” zei Josette Gort.

“Ongelofelijk hoe dit alles zo snel is gegaan! Ik heb Hanzita een eenmanszaak 3 jaar geleden opgestart als een arbeidsbemiddeling van enkele Poolse uitzendkrachten in de techniek. Gezien de grote belangstelling van opdrachtgevers heb ik vervolgens Hanzita B.V. uitzendbureau opgericht. Mijn achtergrond is HBO management met werkervaring opgedaan in MKB, in de branches: hotelwezen, productie levensmiddelen, techniek en de bouw. Inmiddels heb ik de activiteiten uitgebreid en zijn wij actief in de bouw, productie, thuiszorg en verzorging. De verpleging en ITC zijn in voorbereiding. In de bouw beschikken wij over geselecteerde Poolse vakmensen als: asbestsaneerders, ijzervlechters, timmerlieden,steigerbouwers, stukadoors, schilders. In de techniek: gecertificeerde lassers, bankwerkers, ijzerwerkers, elektromonteurs, CNC draaiers en veel meer.

Onze vakmensen hebben ervaring in diverse EU landen opgedaan. Zij spreken Engels of Duits en steeds meer Nederlands. Daarnaast leveren wij gemotiveerde productie werknemers voor alle voorkomende productie werkzaamheden.0ok beschikken wij over Poolse ervaren, Nederlands sprekende werkneemsters, voor thuiszorg en verzorging. Deze werkneemsters hebben vaak een medische achtergrond en zijn geselecteerd op betrouwbaarheid, toewijding en vriendelijkheid. Wij onderscheiden ons op de markt door: eigen, strenge selectie op het gebied van vakmanschap, taalvaardigheid en gedrag. Daarnaast bieden wij aan onze opdrachtgevers toegankelijke en voordelige prijzen aan en zorgen voor een totaal sociaal pakket voor onze werknemers.”